• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Nieuws

Join2bike is de tofste sportclub van Leuven

Een stralende Simon in gesprek met de presentatorWist je het al: join2bike is de tofste sportclub van heel Groot-Leuven. Tijdens de jaarlijkse Kampioenenviering van de stad Leuven op 23 maart 2015, mocht Simon een prachtige trofee in ontvangst nemen uit de handen van schepen van sport Eric Vanderheiden. En fier dat hij was, zijn donkere ogen blonken… zelfs zijn rolstoel leek te zweven.

Er was nauwelijks concurrentie: join2bike werd door heel sportminnend Leuven bekroond als de leukste club van allemaal. De jury die de knoop diende door te hakken, was unaniem: join2bike is een uniek beweegproject dat zijn gelijke nergens in Vlaanderen vindt.

Het samen sporten, het geïncludeerd sportief bezig zijn, waarbij iedereen van iedereen leert, is zo’n mooi voorbeeld van hoe je het leven boeiender en rijker kunt maken. Geen onderlinge wedijver en competitiedrang, wel prestaties die alle verbeelding tarten: dat is join2bike.

Of zoals onze inspirerende voorman Luc Gielen het zegt:

 Door de krachten te bundelen zijn we met z'n allen tot hele mooie 'bovenmenselijke' prestaties in staat. Het Afrikaans gezegde 'Alleen ga je misschien sneller maar samen kom je verder' verwoordt perfect de spirit binnen Belgian Power.

De trofee van de ‘tofste club’ van Leuven heeft alvast een mooi plekje gekregen in het UZ Pellenberg… Koesteren maar, die deugddoende erkenning door de Leuvense sportwereld!

Trofee 'Tofste Sportclub van Leuven 2014'