Samen dromen, denken, durven en doen!

Logo RondomRondom Leuven, — Vzw Belgian Power wil met haar beweegproject join2bike iedereen aan het sporten, en dan vooral aan het fietsen krijgen. Andersvalide en valide sporters fietsen samen en in een zeldzaam gezien enthousiasme en gedrevenheid scheren ze hoge toppen.

Lees hier het volledige artikel.

Andersvalide sporters Vic en Simon finishen in Clash der Titanen

Logo RondomAnn Peeters. Rondom Leuven, — Vic Geens en Simon Pittomvils, twee andersvalide sporters uit onze regio, namen deel aan de duatlon ‘Den Halven van Damme’. Het was een zeer zware editie door het slechte weer, maar beide heren bereikten met glans de finish.

Lees hier het volledige artikel.

Beweegproject Join2bike wint REVAnueva Award

Logo van Het NieuwsbladAnn Peeters. Het Nieuwsblad, — Join2bike wist in Flanders Expo Gent tijdens REVA, de informatiebeurs voor andersvaliden, de REVAnueva Award in de wacht te slepen.

Lees hier het volledige artikel.

Streekgenoten nemen deel aan 20 km door Brussel

Logo RondomRondom Leuven, — Bloedheet, geen wolkje aan de lucht en geen windje te bespeuren, dat waren de omstandigheden die de deelnemers aan de 20 kilometer door Brussel moesten trotseren tijdens de loopwedstrijd doorheen onze hoofdstad.

Lees hier het volledige artikel.

Proficiat @BelgianPower voor de #REVAnueva award

Logo Happy AgingHappy Aging. Twitter, — Proficiat @ Belgian Power vzw voor de #REVAnueva award voor #join2bike: trein van trikes/handbikes voor fietsende mensen met/zonder beperking.

Bekijk hier de Tweet.

Naar boven