Join2bike overwint de Galibier

Etienne en LucOp vrijdag 29 juni 2012 was de Col du Galibier van join2bike. We hebben met zijn allen – en ieder op zijn specifieke en lovenswaardige manier – de top gehaald van deze reus in de Franse Alpen.

Om tien uur vertrokken we vanuit onze uitvalbasis La Pulka in Valloire en om iets na vier uur in de namiddag bolde de laatste sporter met een beperking over de top. Onder luid applaus van de andere join2bikers schoof Bernardo zijn historische gele driewieler ofte “bommafiets” over de streep. Het was het hoogtepunt van een succesvolle dag.

Eerder al hadden één na één alle join2bikers de Col du Galibier op hun palmares geschreven. Met de tandem (Marcel en Lieve), met de driewieler (Niko), met de Kettwiesel-treintjes (Livia en Dankwart, Luc Van Hove), met de mountainbike, met de racefiets... Zonder onderscheid werden er met grote inspanningen grootse dingen geboren...

Niko en JanSamen naar de top: die samenhorigheid kreeg vrijdag een schitterende invulling op de flanken van de Galibier. Ook een dikke ‘merci’ voor alle join2bikers die voor de begeleiding, ondersteuning en zo veel aanmoedigingen zorgden tijdens onze sportieve raid op de Col du Galibier.

Lieve en Marcel“Ik heb me die vijf dagen geen gehandicapte gevoeld.”

“Ik had het gevoel dat ik een week met vakantie was.”

“Ik heb geweend boven op de Galibier, nog nooit meegemaakt.”

“Dit was de mooiste vakantie die we ooit hadden kunnen dromen.”

“Merci! Bedankt!”

Een trein van drie trikesNet zoals dat unieke moment maandag op de parking van het UZ Pellenberg omstreeks middernacht, toen Lieve met haar wondermooie sopraanstem de stilte van de nacht vulde, ter afscheid van een onvergetelijke vijfdaagse.

Join2bike... ik ben zo dankbaar dat ik er bij was...

Bekijk de film 'Col du Galibier 2012' op YouTube

Etienne en Luc
Etienne en Luc
Niko en Jan
Niko en Jan
Lieve en Marcel
Lieve en Marcel
Een trein van drie trikes
Een trein van drie trikes

Naar boven