MS-challenge en wafelverkoop

BamBuk Tandem E-TrikeJoin2bike wil graag iets doen voor mensen met multiple sclerose en wil daarom een elektrische driewiel-tandem aankopen, meer bepaald een Bambuk tandem e-trike.

Logo National MS center MelsbroekDeze tandem willen we dan ter beschikking stellen van het Nationaal MS Centrum in Melsbroek. Zo willen we de patiënten van het centrum de kans geven om deugddoende fietstochten te maken.

Om dit te kunnen doen, organiseren wij een tweeledige actie.

Join2bike MS-challenge: De Panne to Signal de Botrange, 9-13 maart 2022Enkele join2bike-leden — met MS — gaan de uitdaging aan om helemaal van het noordzeestrand in De Panne naar het Signal de Botrange te fietsen in de Hoge Venen. Een “MS-challenge” dwars door België om aandacht en begrip te vragen voor al wie met deze ziekte te maken krijgt.

Een doos vanillewafelsDaarnaast verkopen we overheerlijke vanille- en chocoladewafels: echte ambachtelijke wafels, zonder bewaarmiddelen. Een doos weegt 700 gram en kost 6 euro.

Een doos chocoladewafelsWil je onze MS-actie steunen, dan kan je onze wafels bestellen door het formulier onderaan deze brief in te vullen en, samen met het juiste bedrag, te bezorgen aan een join2bike-lid. Bestellen kan tot 31 januari 2022. Levering van de wafels gebeurt vanaf half februari.

Wij danken u alvast heel hartelijk voor uw steun!

BamBuk Tandem E-Trike
BamBuk Tandem E-Trike
Join2bike MS-challenge: De Panne to Signal de Botrange, 9-13 maart 2022
Join2bike MS-challenge: De Panne to Signal de Botrange, 9-13 maart 2022

Naar boven